ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

Διευθυνση

Αγίας Παρασκευής 114
4044 Γερμασόγεια

Τηλεφωνικη eπικοινωνια

Τηλ: 99 415041

Ηλεκτρονικη Επικοινωνια

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

Στις 23 Οκτωβρίου του 2006 ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός Όμιλος Γερμασόγειας από μια ομάδα Δημοτών που ένοιωθε την ανάγκη ότι έπρεπε να δοθεί κάθε δυνατότητα στους νέους της Γερμασόγειας για υγιή ενασχόληση μέσα από τον πολιτισμό και την πολιτιστική δημιουργία και ταυτόχρονα την παρεμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Γερμασόγειας.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Γερμασόγειας που έχει εγγραφή ως Σωματείο είναι μη κερδοσκοπικός , και ακομμάτιστος με κύριους σκοπούς της ίδρυσης του :

• Την ανάπτυξη και προαγωγή κάθε μορφωτικής , κοινωνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας .

• Την καλλιέργεια πνευματικής και σωματικής ανάπτυξης , την ψυχαγωγία των μελών και την καλλιέργεια αλληλεγγύης μεταξύ τους

• Την καλλιέργεια και προαγωγή του πολιτισμού μεταξύ των μελών και φίλων του Πολιτιστικού Ομίλου

Η πραγματοποίηση των πιο πάνω σκοπών του ομίλου επιτυγχάνεται με :

• Την διοργάνωση πολιτιστικών ομίλων και εκδηλώσεων

• Την διοργάνωση και συμμετοχή σε πολιτιστικές ενώσεις, ομοσπονδίες , κοινωνικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ κλπ.

• Τη διοργάνωση εκδρομών, εορτών , διαλέξεων και άλλων εκδηλώσεων

• Τη δημιουργία μουσικών, καλλιτεχνικών, θεατρικών και άλλων συγκροτημάτων

Μέλη του Ομίλου μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε άτομα έχουν συμπληρώσει το 18ον έτος της ηλικίας τους που συμφωνούν με τους σκοπούς και το καταστατικό του ανεξαρτήτως πολιτικών, φυλετικών και θρησκευτικών αντιλήψεων και διακρίσεων.

Οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού Ομίλου στεγάζονται και αναπτύσσονται στο Οίκημα του που είναι κτίριο του πρώην Συνεργατικού Παντοπωλείου Γερμασόγειας , το οποίο τέθηκε στην διάθεση από την Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Γερμασόγειας.

Παράλληλα στην διάθεση του Ομίλου είναι το Πολιτιστικό Κέντρο της Αθλητικής Ένωσης Γερμασόγειας και το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γερμασόγειας τα οποία του παραχωρούνται για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του

Τα Τμήματα του Ομίλου.

Για την επιτυχία των στόχων και σκοπών του έχει ιδρύσει έχει δημιουργήσει διάφορα Τμήματα με σκοπό την υγιή απασχόληση και την ενασχόληση με τον Πολιτισμό και την Πολιτιστική δημιουργία.

Όλα τα Τμήματα του Πολιτιστικού Ομίλου δραστηριοποιούνται κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων και καταρτισμένων καλλιτεχνών. Η συμμετοχή σε αυτά γίνεται χωρίς οποιανδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Σήμερα στον Πολιτιστικό Όμιλο δραστηριοποιούνται το Μουσικό Τμήμα, το Χορευτικό Τμήμα, η Παιδική Χορωδία , το Θεατρικό Τμήμα και το Ιστορικό και Λαογραφικό Τμήμα.

Πρόεδρος: Τάκης Αριστοτέλους (2019)

Φωτογραφικό Γκαλερί

  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

|<| Πίσω στα Μέλη

ωρες λειτουργιασ

Δευτέρα – Παρασκευή (εκτός Τετάρτης)
9:00 – 13:00

Τετάρτη
15:00 – 19:00

(Κλειστά το Σαββατοκυρίακο)

Επικοινωνια

Τηλ: +357 25749179
Fax: +357 25 749087

syntonistiko@cytanet.com.cy facebook page
Περισσότερα...