ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠOΡΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Διευθυνση

Κατάστημα Γ 3-4
Μπλοκ Γ, Όαση Κωρτ
Αντώνη Λουκαΐδη 114
3031 Λεμεσός

sandrip@cytanet.com.cy

Τηλεφωνικη eπικοινωνια

Τηλ: 99696380
Fax: 25384582

Ηλεκτρονικη Επικοινωνια

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠOΡΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η ”Πορεία” ξεκίνησε το 1990 από μια ομάδα νέων ανθρώπων με ανησυχίες αλλά και αγάπη για το θέατρο. Πιστεύοντας στη δύναμη του θεάτρου να προκαλεί την σκέψη και να συμβάλλει στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη του ανθρώπου ξεκίνησαν, μια μικρή τότε ομάδα εθελοντών, ένα ταξίδι δύσκολο μα και δημιουργικό στον δρόμο του πολιτισμού.

Αρχίζοντας με το ανέβασμα θεατρικών έργων, η Θεατρική Πορεία καθιερώνεται σταδιακά ως ένα σοβαρό σωματείο που συσπειρώνει γύρω του σημαντικό αριθμό ερασιτεχνών ηθοποιών. Στοχεύοντας στην ποιότητα του καλλιτεχνικού αποτελέσματος συνεργάζεται σταθερά με επαγγελματίες σκηνοθέτες, σκηνογράφους, χορογράφους κ.α.

Στο πέρασμα των χρόνων η δράση της θεατρικής Πορείας εξελίσσεται και διευρύνεται με την διοργάνωση εκδηλώσεων και συζητήσεων για προβολή και προώθηση ζητημάτων που άπτονται του θεάτρου με ομιλητές σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου από την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα.

Η διοργάνωση θεατρικών εργαστηρίων, με την καθοδήγηση προσοντούχων εκπαιδευτών, ενίσχυσε την θεατρική Ομάδα και έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους νέους να ασχοληθούν με πτυχές του θεάτρου αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες.

Σημαντική πτυχή στη δράση της αποτελεί η έκδοση ετήσιων Θεατρικών Ημερολογίων τα οποία φώτισαν πτυχές της ιστορίας της θεατρικής ζωής στον τόπο μας και αναγνωρίστηκαν ως μια αξιόλογη κατάθεση στην καταγραφή της ιστορίας του θεάτρου μας.

Φωτογραφικό Γκαλερί

  • ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠOΡΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

|<| Πίσω στα Μέλη

ωρες λειτουργιασ

Δευτέρα – Παρασκευή (εκτός Τετάρτης)
9:00 – 13:00

Τετάρτη
15:00 – 19:00

(Κλειστά το Σαββατοκυρίακο)

Επικοινωνια

Τηλ: +357 25749179
Fax: +357 25 749087

syntonistiko@cytanet.com.cy facebook page
Περισσότερα...