Τρεχουσες

 • 04.06.2018 - 06.06.2022 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

  Το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού ανοίγει προς το κοινό τη Βιβλιοθήκη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και τη Βιβλιοθήκη του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου η οποία στεγάζεται στη Στέγη. Η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί ως αναγνωστήριο. Επίσημη έναρξη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στις 7.30μμ από τον Έντιμο Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαϊδη.

  Περισσότερα Προσκληση
 • 17.03 - 31.12.2021 ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 'Πολιτισμός σήμερα στην πόλη μας'

  Στα πλαίσια του προγράμματος Πολιτισμός 2015-2020 του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο 'Πολιτισμός σήμερα στην πόλη μας' την Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεμεσού.

  Έκθεση Φωτογραφίας με:
  • Ερατώ Καντούνα, EFIAP/b, Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού
  • Ανδρέας Ιερείδης, F/Μηδέν Φωτογραφικός Όμιλος

  Ανοικτή για το κοινό από την Πέμπτη 18 Μαρτίου.

  Ώρες λειτουργίας: ΔΕΥΤ – ΤΡ – ΠΕΜ - ΠΑΡ 10:00-13:00 | ΤΕΤ 16:00-19:00.
  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, 16ης Ιουνίου 1943, Αρ. 7 (πρώην Γλάδστωνος), 3022 Λεμεσός, τηλ. 25749179 | syntonistiko@cytanet.com.cy

  Περισσότερα Προσκληση Γκαλερι
 • 10.11 - 11.12.2021 “ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ” ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

  Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λεμεσού – Αποθήκες Παπαδάκη παρουσιάζει την έκθεσης κεραμικής του Βαλεντίνου Χαραλάμπους από τις 10 Νοέμβριου μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου 2021.

  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 στις 19.30

  Ο Αμμοχωστιανός Βαλεντίνος Χαραλάμπους, από το 1985 ζει και δημιουργεί στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού. Έχει στο ενεργητικό του μια μακροχρόνια πορεία ως πανεπιστημιακός καθηγητής κεραμικής στην Βαγδάτη, όπου η ένωση Ιρακινών καλλιτεχνών τον τίμησε ως τον ιδρυτή του Τμήματος Κεραμικής της Ακαδημίας και του Ινστιτούτου Καλών Τεχνών, ενώ θεωρείται ένας από τους βασικούς συντελεστές της σύγχρονης, παγκόσμιας, κυπριακής και ιρανικής κεραμικής.

  Έχει στο βιογραφικό του μεγάλη σειρά ατομικών εκθέσεων ανά τον κόσμο καθώς και συμμετοχή σε φημισμένες διοργανώσεις τέχνης, όπως η Μπιενάλε της Βενετίας.
  Στην έκθεση, την οποία επιμελείται ο επί σειρά ετών συνεργάτης του καλλιτέχνη, αρχιτέκτονας Γιάννος Αναστασίου, εκτίθενται αντιπροσωπευτικά δείγματα του έργου του Βαλεντίνου Χαραλάμπους, αλλά και η πιο πρόσφατη δουλειά του, όπως και η πρώτη γραφή των ποιημάτων του σε χαρτί με το ιδιόχειρο, χαρακτηριστικό του ύφος.

  Ο συνοδευτικός κατάλογος της έκθεσης περιλαμβάνει εκτός από το σκεπτικό του επιμελητή, ανάλυση και σχολιασμό των διαδοχικών δημιουργικών σταδίων του καλλιτέχνη από την Δρα Νάτια Αναξαγόρου, Προϊστάμενή των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού, κείμενο του αρχιτέκτονα και στενού συνεργάτη του Βαλεντίνου Χαραλάμπους, Maath Alousi, καθώς και μία προσέγγιση στην πρώτη και μοναδική ποιητική συλλογή του που τιτλοφορείται “Ο ιστός της αράχνης” από την Δένα Τουμαζή.

  Όπως αναφέρεται στο σημείωμα του επιμελητή, “ η κεραμική του Βαλεντίνου, τεχνικά άρτια, αναζητεί την τελειότητα στην σύνθεση φόρμας, σχεδίου/γραπτού λόγου και χρώματος. Ο ίδιος είναι αυστηρός κριτής της δουλειάς του και δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε κάτω από το τέλειο. Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε έκθεση που έγινε προς τιμήν του στην Ιορδανία το 2013, τον χαρακτήρισαν ως έναν από τους πέντε καλύτερους κεραμίστες στον κόσμο.”

  Θερμές ευχαριστίες στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

  Περισσότερα Προσκληση
 • 27.11 - 07.12.2021 ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "Alexander Dubček"

  Έκθεση φωτογραφίας απο την Πρεσβεία της Σλοβακίας «Alexander Dubček - Ανθρώπινο Πρόσωπο της Πολιτικής», από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου 2021

  Στις 27 Νοεμβρίου 2021, η Σλοβακία τιμά την 100ή επέτειο γέννησης του Alexander Dubček, ο οποίος θεωρείται μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης σλοβακικής ιστορίας.
  Έγινε αρχηγός του Τσεχοσλοβακικού Κομμουνιστικού Κόμματος τον Ιανουάριο του 1968, ξεκινώντας τη μεταρρύθμιση με στόχο την αναζωογόνηση της δημόσιας θέσης του Κόμματος για την αποκατάσταση της δυσαρέσκειας του λαού, μια διαδικασία γνωστή ως "Άνοιξη της Πράγας".
  Στις αρχές Απριλίου 1968, ο Dubček δημοσίευσε το Πρόγραμμα Δράσης του, προτείνοντας μια σειρά φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων και πειραμάτων για τη βελτίωση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών στη χώρα. Πολλοί από αυτούς εξασφάλισαν μεγαλύτερα πρότυπα ελευθερίας του λόγου, του συνεταιρίζεσθαι και περισσότερο χώρο για τους μη κομμουνιστικούς επαγγελματικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς να είναι πολιτικά ενεργοί.
  Ο Dubček ήταν πεπεισμένος ότι ενθαρρύνοντας μια πιο ανοικτή ανταλλαγή απόψεων και ένα υψηλότερο επίπεδο πολιτικής συμμετοχής, θα μπορούσε να μειώσει το χάσμα μεταξύ του Κόμματος και της κοινωνίας. Αυτή η έννοια της μεγαλύτερης νομιμότητας και της δημόσιας στήριξης για την πολιτική του Κόμματος έγινε διάσημη με την ετικέτα "σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο".
  Οι ιδέες του Dubček μείωσαν τον ηγετικό ρόλο του κομμουνιστικού κόμματος στο κράτος και, διεθνώς, μείωσαν την επιρροή του σοβιετικού μοντέλου στο μπλοκ της Ανατολικής Ευρώπης. Για το λόγο αυτό, οι εξελίξεις στην Τσεχοσλοβακία μεταξύ Απριλίου-Αυγούστου 1968 οδήγησαν σε αύξηση του συναγερμού στη Μόσχα. Η Άνοιξη της Πράγας έθεσε ένα ευρύτερο ζήτημα ασφάλειας για τους Σοβιετικούς, με τον φόβο των αιτημάτων για μεταρρύθμιση να πυροδοτούν ένα «φαινόμενο ντόμινο» σε άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης.
  Κατά τη διάρκεια της νύχτας 20-21 Αυγούστου 1968, οι κοινές δυνάμεις του Συμφώνου της Βαρσοβίας εισέβαλαν στην Τσεχοσλοβακία. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, αυτή ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον Dubček και άλλους αρχηγούς κομμάτων και τους πέταξαν στη Μόσχα. Οι αρχηγοί των κομμάτων στην Πράγα αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τη σοβιετική κυβέρνηση και μετά από μακρές διαπραγματεύσεις επετράπη στον Dubček να επιστρέψει στην πατρίδα του, ακόμα στο αξίωμά του ως πρώτος γραμματέας του κόμματος. Προσπάθησε να διασώσει τις μεταρρυθμίσεις, αλλά η ατμόσφαιρα παρέμεινε τεταμένη.
  Τον Απρίλιο του 1969, ο Dubček απομακρύνθηκε από αρχηγός κόμματος. Το Σεπτέμβρη, απολύθηκε και απομακρύνθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Εκείνο το Δεκέμβρη, διορίστηκε πρεσβευτής στην Τουρκία. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 1970, εκδιώχθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα και επέστρεψε από την Τουρκία. Εκδιώχθηκε από τη θέση του στη Βουλή των Αντιπροσώπων και του δόθηκε μια μηνιαία εργασία ως υπάλληλος σε ένα δασικό γραφείο.

  Κατά τη διάρκεια της Βελούδινης Επανάστασης του Νοεμβρίου του 1989 υποστήριξε τον τερματισμό της κομμουνιστικής κυριαρχίας και των δίκαιων και ελεύθερων εκλογών που έφεραν στην εξουσία την πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση στην Τσεχοσλοβακία από τον Φεβρουάριο του 1948. Στις 28 Δεκεμβρίου 1989, ο Dubček εξελέγη πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Τσεχοσλοβακίας και επανεξελέγη το 1990 και το 1992.
  Πέθανε στις 7 Νοεμβρίου 1992, ως αποτέλεσμα τραυματισμών που υπέστη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό από την Πράγα στην Μπρατισλάβα, το οποίο έλαβε χώρα την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Είναι θαμμένος στην Μπρατισλάβα.
  O σλοβάκος φωτογράφος Vladimír Benko (1962) κατάφερε να συλλάβει όχι μόνο γνωστούς πολιτικούς με εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Πάπας Ιωάννης Παύλος β', ο Τσεχοσλοβάκος Πρόεδρος Vaclav Havel και κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου στο Βραβείο Ζαχάρωφ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά είχε επίσης επίγνωση της ιδιωτικής του ζωής.

  Exhibition from the Embassy of the Slovak Republic “Alexander Dubček - Human Face of Politics”, from November 27 to December 7, 2021

  On 27 November 2021, Slovakia commemorates 100th Birth Anniversary of Alexander Dubček, who is consider as one of the most important figures of the modern Slovak history.
  He became a leader of the Czechoslovak Communist Party in January 1968 launching the reform aiming at revitalize the public standing of the Party to redress discontent of the people, a process known as the “Prague Spring”.
  At the beginning of April 1968, Dubček published his Action Program, proposing a series of liberal reforms and experiments in order to improve economic and social conditions in the country. Many of them ensured greater standards of freedom of speech, association and more space for non-communist professional and cultural organizations to be politically active.
  Dubček was convinced that by encouraging a more open exchange of views and a higher level of political participation, he could narrow the gap between the Party and society. This concept of greater legitimacy and public support for the Party´s policy became famous under the label “socialism with a human face”.
  Dubček’s ideas diminished the leading role of the communist party in the state and, internationally, reduced the influence of the Soviet model in East European bloc. For that reason, the developments in Czechoslovakia between April-August 1968 led to rising alarm in Moscow. The Prague Spring posed a wider security issue for Soviets, with fear of demands for reform triggering a ‘domino effect’ elsewhere in Eastern Europe.
  During the night of August 20-21, 1968, the joint forces of the Warsaw Pact invaded Czechoslovakia. According to the historians, this was the biggest military operation in Europe since the Second World War. Up to 200.000 troops from the Soviet Union, East Germany, Poland, Bulgaria and Hungary occupied Czechoslovakia in “Operation Danube”.
  Security forces arrested Dubček and other party leaders and flew them to Moscow. Party leaders in Prague refused to recognize the Soviet-imposed government, and after lengthy negotiations Dubček was allowed to return home, still in his post as first secretary of the party. He tried to salvage the reforms, but the atmosphere remained tense.
  In April, 1969, Dubček was removed as party leader. In September, he was fired and removed from the party´s Central Committee. That December, he was appointed ambassador to Turkey. Then in June, 1970, he was expelled from the Communist Party and brought home from Turkey. He was ejected from his seat in the Parliament´s House of the People, and was given a menial job as a clerk in a forestry office.
  During the Velvet Revolution of November 1989 he supported ending of communist rule and fair and free elections which brought to the power first democratic government in Czechoslovakia since February 1948. On 28 December 1989, Dubček was elected Chairman of the Czechoslovak Federal Assembly, and re-elected in 1990 and 1992.
  He died on 7 November 1992, as a result of injuries sustained in a car accident on the highway from Prague to Bratislava, taking place on 1st September that year. He is buried in Bratislava.
  Slovak photograph Vladimír Benko (1962) managed to capture not only well-known politician with prominent figures such as Pope John Paul II, Czechoslovak President Vaclav Havel and during the receiving the award at the Sakharov Prize at the European Parliament, but also had insight into his private life.

  Περισσότερα Προσκληση
 • 02.12 - 12.12.2021 «ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ» του Μαρκ Μέντοφ στο Θέατρο ΕΘΑΛ

  Μετά την επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας, τα Παιδιά ενός Κατώτερου Θεού έρχονται στο Θέατρο της ΕΘΑΛ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

  Θέατρο ΕΘΑΛ: 2, 3, 4, 8, 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου | 20:30
  5 & 12 Δεκεμβρίου | 18:30

  Το έργο του Μέντοφ, σαρανταδύο χρόνια μετά το πρώτο του θεατρικό ανέβασμα και τριανταπέντε χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχή μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη πραγματεύεται ακόμα τις σχέσεις των ανθρώπων και την αγωνιώδη προσπάθειά τους για επικοινωνία. Η μη ικανότητα του ακούειν δεν αποτελεί χαρακτηριστικό της κλειστής, απομονωμένης κοινωνίας των κωφών. Οι άνθρωποι, με ή χωρίς απώλεια ακοής, βρίσκονται καθημερινά σε έναν αέναο, απεγνωσμένο αγώνα να ακούσουν πραγματικά ο ένας τον άλλο.
  Αυτό που κάνει το έργο του Μέντοφ σκληρό αλλά και συνάμα συγκινητικό, είναι πως χτυπάει το καμπανάκι της ξεχασμένης ανθρωπιάς μας. Στα χρόνια που διανύουμε, οι άνθρωποι παραμένουν σκληροί και αδυσώπητοι, άτεγκτοι, τυφλοί και μουδιασμένοι στην επικοινωνία τους, η οποία γίνεται όλο και περισσότερο απόμακρη, όλο και λιγότερο προσβάσιμη, όλο και λιγότερο χειροπιαστή. Σ’ έναν κόσμο που τείνει όλο και περισσότερο στην απομόνωση, στον εγκλεισμό, στη στέρηση της ζωντανής επαφής και στην επιβολή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, η ανάγκη να ακούσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλο, καθίσταται απόλυτα άμεση και κρίσιμη.

  Το έργο
  Ο Τζέιμς Λιντς καθηγητής λογοθεραπείας, ειδικός στα άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας αναλαμβάνει να διδάξει νοηματική σ' ένα σχολείο κωφών. Εκεί γνωρίζεται με τη νεαρή, επίσης κωφή, Σάρα, που εργάζεται ως επιστάτρια, η οποία αμέσως του κινεί το ενδιαφέρον με τη δυναμική προσωπικότητά της. Το ενδιαφέρον γίνεται γρήγορα σφοδρός έρωτας και τότε θα ξεκινήσει η τιτάνια προσπάθειά του να κάνει πράξη τα πιστεύω του στην ίδια του την προσωπική ζωή. Η Σάρα, ζώντας στο περιθώριο και βιώνοντας τον κοινωνικό αποκλεισμό και την απόρριψη ακόμα και από τους πιο οικείους της, είναι κλεισμένη στη σιωπή της και αρνείται να γνωρίσει τον κόσμο των «φυσιολογικών», που τόσο την πλήγωσε.
  Ο έρωτας θα ενώσει τους δύο κόσμους, η επιμονή όμως του Τζέιμς να την κάνει να μιλήσει και η άρνησή του να της επιτρέπει να αναπτύξει τους δικούς της προσωπικούς στόχους την πιέζουν αφόρητα, νιώθοντας πια η ίδια πως το μόνο που εισπράττει από αυτόν είναι οίκτο. Η σχέση οδηγείται από το κακό στο χειρότερο, έτσι η Σάρα αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της και στη μητέρα της, προσπαθώντας να συμφιλιωθεί ξανά μαζί της. Ο Τζέιμς δεν τα βάζει κάτω και επιχειρεί να την ξανακερδίσει…


  Ταυτότητα παράστασης
  Μετάφραση: Βαρνάβας Κυριαζής
  Σκηνοθεσία: Λέα Μαλένη
  Πρωταγωνιστούν:
  Σαββίνα Γεωργίου, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέλιος Καλλιστράτης, Μαρίλια Χαριδήμου Τάριελ Μπερίτζε, Έλενα Χειλέτη και Δήμητρα Δημητριάδου
  Σκηνικά-κοστούμια: Paravan Proactions
  Μουσική σύνθεση/επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχαρίου
  Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Λάζογλου
  Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλιος Καλλιστράτης
  Bοηθός σκηνογράφου/ενδυματολόγου: Μικαέλλα Κάσινου
  Διδασκαλία νοηματικής γλώσσας: Κυπρούλα Μακρή
  Φωτογραφίες: Χρίστος Αβρααμίδης
  Προβολή/επικοινωνία: Λουκία Βασιλείου

  Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com και σε όλα τα καταστήματα STEPHANIS
  Διάρκεια: 120’

  Πληροφορίες: 25 877827

  Θεσμικός χορηγός: Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου
  Πάγιος Χορηγός: Δήμος Λεμεσού
  Χορηγος Επικοινωνίας: LOVE FM
  Στηρίζουν: Κανάλι 6, ΡΙΚ
  Περισσότερα Προσκληση
 • 05.12.2021 ΟΡΑΤΟΡΙΟ «ΕΣ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ» ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ GUY

  Το ορατόριο «ΕΣ ΑΧΡΑΝΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ» της συνθέτριας Αναστασίας Guy
  παρουσιάζεται σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου,
  και ώρα 8.00 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού.

  Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Εορτασμών 1821-2021 σε
  συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και
  Νεολαίας .

  Οργανώνεται από τον Πνευματικό Όμιλο Λεμεσού και επιχορηγείται από
  τον ΟΠΑΠ Κύπρου και τον Δήμο Λεμεσού.

  Η μουσική σύνθεση της Αναστασίας Guy σε ποίηση της ίδιας έχει τη μορφή
  ορατορίου. Αποτελείται από εισαγωγή και δέκα μέρη μεταξύ των οποίων
  θα υπάρχει απαγγελία καθώς και προβολές σχετικές με την Ελληνική
  Επανάσταση του 1821.

  Η συνθέτρια σε συνέντευξή της αναφέρει :
  «Είναι ένας δοξαστικός και πανηγυρικός ύμνος με αφαιρετική δομή που
  αντικατοπτρίζει τις ρεαλιστικές και αντικειμενικές αξίες της τότε εποχής.
  Είναι εμπνευσμένο από αρχαιοελληνικούς, έντεχνους αλλά και σύγχρονους
  ρυθμούς που εναλλάσσονται, ανάλογα με την ποιητική σύλληψη του κάθε
  μέρους. Η μουσική του ποιήματος σε ανύποπτο χρόνο απελευθερώνεται,
  άλλοτε ήπια, και άλλοτε με ρωμαλέο ύφος, με αποτέλεσμα η σύνθεση να
  οδηγείται αισθαντικά σε ανάταση και στην κορύφωση. Τονίζει τις
  διαχρονικές αξίες της αγωνιστικότητας αλλά και του σεβασμού για τη
  θυσία αυτών που αγωνίστηκαν για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα το
  ύψιστο αγαθό, την ελευθερία!».

  Η Αναστασίας Guy τιμήθηκε το 2007 από τη Σύγκλητο του Εθνικού και
  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το αργυρούν μετάλλιο του
  Ιωάννη Καποδίστρια στο θέμα «Μελοποιημένη Ποίηση της Νεοελληνικής
  Λογοτεχνίας της Κύπρου». Έργα της παρουσιάσθηκαν στην Αίθουσα
  Τελετών του Πανεπιστημίου από το 2002 και μέχρι το 2010 και σε άλλα
  θέατρα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

  Είναι συγκινητικό ότι 200 χρόνια μετά την έναρξη της ελληνικής
  επανάστασης, νέοι ποιητές και συνθέτες εμπνέονται και δημιουργούν, με
  επίκεντρο την Ελλάδα, την Κύπρο και την ιδέα της ελευθερίας. Πιστεύουμε
  πως τόσο οι χορωδοί μας όσο και οι σολίστ και οι μουσικοί που θα το
  εκτελέσουν, θα το αγαπήσουν, θα πάρουν τα σωστά μηνύματα και θα
  δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε αυτά να μεταδοθούν και στο κοινό.

  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
  Ποίηση και Μουσική Σύνθεση
  Αναστασία Guy
  Καλλιτεχνική Διεύθυνση
  Βιολέτα Κακομανώλη
  Διεύθυνση Χορωδίας & Ορχήστρας
  Βιολέτα Κακομανώλη & Χριστίνα Αθανασοπούλου
  Χορωδιακή Επεξεργασία
  Βιολέτα Κακομανώλη & Σταύρος Ξιναρίδης
  Ενορχήστρωση
  Ανδρέας Δημητρίου
  Σολίστ
  Καλλιόπη Βέττα
  Μάριος Ανδρέου
  Αναστασία Guy
  Aπαγγελία: Λιάνα Χαλκιά
  Συμμετέχουν οι Χορωδίες
  Φωνητικό Συγκρότημα «Μελωδία» Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού
  Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης
  Χορωδία Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

  Προβολές
  Αναστασία Guy & Αβράμης Δεσπότης
  Μουσικό σύνολο Αναστασίας Guy
  Πιάνο: Ιωάννα-Μαρία Γαλανού
  Βιολί : Βαρβάρα Λούκα
  Κλαρίνο: Ηρώ Μιχαήλ
  Κρητική Λύρα: Αντώνης Χουρδάκης
  Βιολοντσέλο: Μαριλίζα Παπαδούρη Παπαγγελίδη
  Κλασική Κιθάρα: Δημήτρης Παπαγγελίδης
  Κόντρα Μπάσο: Ιωάννης Καρσεράς
  Περισσότερα Προσκληση

ωρες λειτουργιασ

Δευτέρα – Παρασκευή (εκτός Τετάρτης)
9:00 – 13:00

Τετάρτη
15:00 – 19:00

(Κλειστά το Σαββατοκυρίακο)

Επικοινωνια

Τηλ: +357 25749179
Fax: +357 25 749087

syntonistiko@cytanet.com.cy facebook page
Περισσότερα...