• 21.09 - 31.12.2020 ΧΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

  ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΣΣΠΦΛ
  Ανακοίνωση 21 Σεπτεμβρίου 2020 περί χρήσης της Στέγης εν καιρώ πανδημίας covid19

  Το Συντονιστικό Συμβούλιο ενημερώνει ότι η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεμεσού ξεκίνησε σιγά σιγά να επαναδραστηριοποιείται. Όποιο Μέλος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει τη Στέγη, θα πρέπει να φροντίσει να προμηθευτεί το σχετικό έγγραφο το οποίο θα παραδώσει στη Στέγη συμπληρωμένο, υπογραμμένο και σφραγισμένο από τον Πρόεδρο του οργανισμού σας. Το έγγραφο θα πρέπει να παραδοθεί ΠΡΙΝ την διεξαγωγή της εκδήλωσης/συνάντησής σας. Σύμφωνα με το έγγραφο, το Μέλος θα αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της διατήρησης των περιοριστικών μέτρων ασφάλειας και υγείας όπως καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας με την αυστηρή τήρηση του πρωτόκολλου υγειονομικής συμπεριφοράς.

  Σημαντικό να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα της Στέγης επιτρέπονται στον χώρο 10 άτομα καθήμενα.

  Τα μέτρα αυτά είναι σε ισχύ τώρα για το χώρο της Στέγης και νέα ανακοίνωση θα ακολουθήσει όταν αλλάξουν τα δεδομένα σύμφωνα με την εξέλιξη της πανδημίας.

  Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού
  ----------------------------------------------------------------------------

  Επικοινωνείστε με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο 25749179 για περισσότερες πληροφορίες ή επεξηγήσεις

 • 21.09 - 31.12.2020 EVENTS AT THE HOUSE OF ARTS AND LETTERS

  ANNOUNCEMENT
  21 September 2020

  Due to the ongoing situation with COVID-19, we regret to inform you that the House of Arts and Letters is still closed for exhibitions, seminars and presentations. However we are open for small gatherings/conferences (apply to cultural activities only) provided you submit the required application form regarding health and safety measures, duly signed. The House has a 2-square-metre rule. This means the total number of attendees at the gathering/conference can't exceed the number of 10 persons seated. Please get in touch with the office for more details 25749179 or contact syntonistiko@cytanet.com.cy to receive the above application form. This announcement will apply until further notice.
 • 14.10.2020 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για Σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συντονιστικού 2020

  Προσκαλούνται όλα τα Μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. σε τόπο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Η Συνέλευση φέτος είναι εκλογική. Δείτε πιο κάτω ημερήσια διάταξη και έντυπο για υποβολή υποψηφιότητας. Υποβολή μέχρι 23 Οκτωβρίου 2020 ώρα 1.00μμ. Κάθε υποψήφιος προτείνεται από το σωματείο μέλος από το οποίο προέρχεται. Το σωματείο μέλος μπορεί να προτείνει για υποψηφιότητα μόνο ένα εκπρόσωπο. Η υποψηφιότητά του υποστηρίζεται από ένα δεύτερο σωματείο μέλος το οποίο θα έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει μέχρι και τρεις άλλες υποψηφιότητες.

  Η παρουσία όλων των Τακτικών Μελών είναι αναγκαία.

  Λόγω της πανδημίας του Covid-19 και για καλύτερη οργάνωση της συνέλευσης παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο το όνομα του ατόμου που θα παρευρεθεί, το τηλέφωνο του και τον οργανισμό που θα εκπροσωπήσει. Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα ασφάλειας και υγείας. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να φέρουν μάσκα.

  Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού

  14 Οκτωβρίου 2020
  Περισσότερα Προσκληση

ωρες λειτουργιασ

Δευτέρα – Παρασκευή (εκτός Τετάρτης)
9:00 – 13:00

Τετάρτη
15:00 – 19:00

(Κλειστά το Σαββατοκυρίακο)

Επικοινωνια

Τηλ: +357 25749179
Fax: +357 25 749087

syntonistiko@cytanet.com.cy facebook page
Περισσότερα...